Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων συμμετείχε στη συμπλοκή στη Μάνδρα

Ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ταυτοποιήθηκε για συμμετοχή στην ένοπλη συμπλοκή στη Μάνδρα Αττικής

  • Real.gr
Δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων συμμετείχε στη συμπλοκή στη Μάνδρα
Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που καταζητούνται από τη φονική συμπλοκή στα Ίσθμια, όπου έπεσε νεκρή από σφαίρα η 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, φαίνεται σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ότι είναι οι δράστες της νέας ένοπλης συμπλοκής, που σημειώθηκε πριν από τέσσερις μέρες στη Μάνδρα Αττικής.

Τουλάχιστον ένας από τους δραπέτες ταυτοποιήθηκε από γενετικό υλικό, που βρέθηκε μέσα στο κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Citroen Xara, στο οποίο επέβαιναν οι ένοπλοι, που πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, στις 18-4-2013, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο, το οποίο έφερε κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας, να σταματήσει για έλεγχο, αλλά οι επιβάτες του πυροβόλησαν εναντίον τους με Καλάσνικοφ και ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τους καταδίωξαν, αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Την επόμενη μέρα το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλλειμμένο στην περιοχή του Αγίου Θωμά Βοιωτίας.

Το γενετικό υλικό που ταυτοποιήθηκε, είναι του δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος έχει επίσης ταυτοποιηθεί ως ένας από τους τέσσερις που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας. Η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Αττικής για την ανεύρεση και άλλων στοιχείων, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v