Α. Ασημακοπούλου: Πιστεύω ότι θα υπάρξει λύση

Στην κόντρα του υπουργού Δικαιοσύνης με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και βουλευτής Ιωαννίνων, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Α. Ασημακοπούλου: Πιστεύω ότι θα υπάρξει λύση
Στην κόντρα του υπουργού Δικαιοσύνης με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και βουλευτής Ιωαννίνων, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει λύση, δεν το συζητάω αυτό, και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει διότι το συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε εντάσσεται σε μια πολύ μεγαλύτερη και ευρύτερη προσπάθεια η οποία γίνεται στο πλαίσιο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που προωθούνται και στο πλαίσιο του ότι για πρώτη φορά σπάμε ένα ταμπού, το οποίο είναι να δούμε τι πρέπει να γίνει με τον δημόσιο τομέα και σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν και ποσοτικές συνισταμένες και ποιοτικές συνισταμένες που είναι και το βασικό ζητούμενο. Οπότε για όλα τα θέματα αυτά τα οποία είναι χρόνια και πολύπλοκα θα υπάρξει η πολιτική προσέγγιση η οποία θα είναι κοινά αποδεκτή στην τρικομματική κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ασημακοπούλου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v