«Επρεπε να γίνουν ορισμένες παρατηρήσεις»

(VIDEO) Στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και στο μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός προς τους υπουργούς αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  • Real.gr
«Επρεπε να γίνουν ορισμένες παρατηρήσεις»
Στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και στο μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός προς τους υπουργούς αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε αρχικά στην εικόνα της συνεδρίασης λέγοντας:«Η εικόνα του υπουργικού συμβουλίου ήταν μια χαρά. Από κει και πέρα έπρεπε να γίνουν ορισμένες παρατηρήσεις για την καλύτερη λειτουργία της κυβέρνησης. Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήταν άψογη».



Σχετικά με το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Το πιο σημαντικό που είπε ο πρωθυπουργός χθες ήταν να μην χαλαρώσουμε. Εχουμε περάσει τα πιο δύσκολα, είπε χαρακτηριστικά από δω και πέρα δεν θα υπάρχουν επιθεωρήσεις τακτικές, ούτε έλεγχοι τακτικοί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει η ποιότητα της δουλειάς ν΄ανεβεί. Και ζήτησε το αυτονόητο, καλύτερη συνεννόηση επισημαίνοντας ότι ο κάθε υπουργός, ο κάθε υφυπουργός μπορεί ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθεί στο μέγαρο Μαξίμου στον υπουργό Επικρατείας ή και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην κ. Σκοπούλη. Δεν είναι δυνατόν να σημειώνονται τέτοια περιστατικά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v