Έκκληση Αναστασιάδη για ψήφιση της δανειακής σύμβασης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απηύθυνε έκκληση στη Βουλή, να εγκρίνει το απόγευμα τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο.

  • Real.gr
Έκκληση Αναστασιάδη για ψήφιση της δανειακής σύμβασης
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απηύθυνε έκκληση στη Βουλή, να εγκρίνει το απόγευμα τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο επίσκεψής του σε στρατόπεδο στον Κόρνο, ο Κύπριος Πρόεδρος τόνισε ότι πρέπει όλοι να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να συμπεριφερθούν με τρόπο που να συνάδει με το ευρύτερο καλό του τόπου.

Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε σήμερα, είπε, είναι η υιοθέτηση της δανειακής σύμβασης, που θα επιτρέψει στην πατρίδα μας να ανασάνει και να μας δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα, μέσα από την κρίση που αντιμετωπίζουμε.

Ο Πρόεδρος είπε ότι μετά τις γιορτές του Πάσχα θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο για συζήτηση των θεμάτων της οικονομίας και εναλλακτικών προτάσεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v