«Εξυπνες» πιτζάμες ξυπνούν παραμύθια

Για τους γονείς που επιθυμούν να απαλλαγούν από τη γλυκιά αγγαρεία της βραδινής ιστοριούλας, μια «έξυπνη» πιτζάμα τα ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

  • Real.gr
«Εξυπνες» πιτζάμες ξυπνούν παραμύθια
Για τους γονείς που επιθυμούν να απαλλαγούν από τη γλυκιά αγγαρεία της βραδινής ιστοριούλας για να βάλουν τα βλαστάρια τους για ύπνο, τώρα υπάρχει μια «έξυπνη» πιτζάμα που υπόσχεται να τα ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Τα διαδραστικά πιτζαμάκια Smart PJs είναι διακοσμημένα με πολλές έξυπνες κουκκίδες. Κάθε ομάδα κουκκίδων αντιστοιχεί σ' ένα παραμύθι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν γονείς και παιδιά για να ενεργοποιήσουν τον ηλεκτρονικό "αφηγητή" είναι να σκανάρουν με τη βοήθεια της συνοδευτικής εφαρμογής για συσκευές iOS τις κούκκιδες που επιθυμούν.

Η συσκευή επεξεργάζεται τα δεδομένα προβάλλοντας στην οθόνη το αντίστοιχο παραμύθι και η μαγική περιήγηση ξεκινά. Οι ιστορίες απευθύνονται και σε μεγαλύτερα παιδιά, καθώς η εφαρμογή προβάλλει και το κείμενο  των παραμυθιών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ακολουθούν την αφήγηση μέσω της ανάγνωσης.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v