Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κομοτηνή

Για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη χθες στην Κομοτηνή 20χρονος, από άντρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

  • Real.gr
Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κομοτηνή
Για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη χθες στην Κομοτηνή 20χρονος, από άντρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Σε έλεγχο που έγινε στον 20χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του, μία νάιλον συσκευασία με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή με έξι φυτά κάνναβης, ύψους από 15 έως 30 εκατοστά, μία ειδική ερυθρή λάμπα, φωτιζόμενη ηλεκτρονική θερμάστρα, πλαστικό κυτίο ποτίσματος και μια νάιλον συσκευασία με ειδικό φυτόχωμα.

Επίσης, βρέθηκε μια τσάντα που περιείχε έξι νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 40,5 γραμμαρίων, μεταλλικός θρυμματιστής, ηλεκτρονική και αναλογική ζυγαριά ακριβείας, τρία κουτιά με σπόρους κάνναβης, μια νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης και 68 κενές νάιλον συσκευασίες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v