Π. Σκουρλέτης: Υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας

Μιλώντας στον realfm 97,8, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών.

  • Real.gr
Π. Σκουρλέτης: Υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας
«Προληπτική» χαρακτήρισε την επιστράτευση των εκπαιδευτικών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι μια επιστράτευση, η οποία είναι πριν καν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εντός της ΟΛΜΕ για την τελική έγκριση της πρότασης του Διοικητικού της Συμβουλίου. Υπάρχει η εισήγηση. Η εισήγηση μπορεί να θεωρηθεί ότι συνιστά και τελειωτική απόφαση;», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Μπορείς να κρίνεις, λοιπόν, νομικά μια εισήγηση ως μια απόφαση; Άρα, λοιπόν, υπάρχει ένα θέμα αντισυνταγματικότητας εδώ πέρα και υπάρχει και ένας πια ακραίος αυταρχισμός, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνεται, εκφράζεται από μέρους της κυβέρνησης».

Στο ερώτημα τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που ήταν κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Θα κάναμε ακριβώς αυτό που έχουμε πει όλες τις τελευταίες μέρες. Θα παγώναμε τα μέτρα αυτά. Θα αφήναμε να γίνουν οι εξετάσεις και αμέσως μετά θα καλούσαμε σε έναν διάλογο για να δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v