Διάβημα στον Πρόεδρο της Βουλής θα κάνει η Κωνσταντοπούλου

Τη διαδικασία εξέτασης του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

  • Real.gr
Διάβημα στον Πρόεδρο της Βουλής θα κάνει η Κωνσταντοπούλου
Τη διαδικασία εξέτασης του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, που εξερχόμενη μαινόμενη κατά του προέδρου της προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ Χρήστου Μαρκογιαννάκη, προανήγγειλε διάβημά της στον Πρόεδρο της Βουλής, με το οποίο θα μιλά για παραβίαση της διαδικασίας.

Ειδικότερα, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Επιτροπής ότι «εφόρμησε» στην αίθουσα ειδικά για να μην αφήσει να απαντήσει ο μάρτυρας στις ερωτήσεις της, παραβιάζοντας την διαδικασία. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε τον λόγο και απηύθυνε ερωτήματα στον κ. Διώτη, σχετικά με τα αρχεία που άνοιξε μεταξύ των δύο συναντήσεών του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα οποία φέρονται να παρέπεμπαν σε Θεσσαλονικείς.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης -όπως καταγγέλλει η βουλευτής- της αφαίρεσε τον λόγο και παρά τις δικές της προσπάθειες, εξακολουθούσε να της αφαιρεί τον λόγο και να ζητά να μην απαντηθούν τα ερωτήματά της. Έτσι, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιφυλαχθεί να ρωτήσει τον μάρτυρα ο Θοδωρής Δρίτσας όταν ξαναρχίσει η διαδικασία -καθώς διεκόπη στις 12- αργότερα σήμερα το μεσημέρι, από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου, το θέμα θα φτάσει στον Πρόεδρο της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποβάλει και άλλο παρόμοιο διάβημα στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο παρελθόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v