Ένας μετρ του σασπένς στην Ελλάδα

Ο John Verdon, συγγραφέας των μπεστ σέλερ «Πες μου έναν αριθμό» και «Κράτα τα μάτια σου κλειστά»...

  • Real.gr
Ένας μετρ του σασπένς στην Ελλάδα
Ο John Verdon, συγγραφέας των μπεστ σέλερ «Πες μου έναν αριθμό» και «Κράτα τα μάτια σου κλειστά», των εκδόσεων «Διόπτρα», βρίσκεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, με σκοπό να παρουσιάσει το τρίτο συναρπαστικό του θρίλερ, «Άσε το διάβολο ήσυχο», που μόλις κυκλοφόρησε - επίσης από τις εκδόσεις «Διόπτρα».

Την Τρίτη 14 Μαϊου, ο διεθνώς γνωστός Αμερικανός βρέθηκε στα Public για να συναντήσει τους πολλούς, ενθουσιώδεις θαυμαστές του και να απαντήσει τις ερωτήσεις τους. Στη διάρκεια της παρουσίασης, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρίνα Τσικλητήρα, ο John Verdon αποκάλυψε ότι μόλις τελείωσε τη συγγραφή του τέταρτου μυθιστορήματός του, στο οποίο περιλαμβάνεται και ένας Έλληνας παρανοϊκός δολοφόνος!

Κεντρικός ήρωας των βιβλίων του είναι ο συνταξιούχος Νεοϋορκέζος ντεντέκτιβ Ντέιβ Γκάρνεϊ ο οποίος, παρά τις αντιρρήσεις της συντρόφου του, Μάντλιν, εμπλέκεται κάθε τόσο σε αιματοβαμμένα παζλ που επιζητούν λύση. Στο «Άσε τον διάβολο ήσυχο» επιστρέφει στην παλιά, άλυτη υπόθεση ενός διαβόητου ψυχοπαθή δολοφόνου και ανακαλύπτει ότι όλες οι μέχρι τώρα εξηγήσεις των ειδικών για τη θανάσιμη δράση του ήταν ένα ολέθριο λάθος.

«Ναι, έχω κοινά σημεία με τον Γκάρνεϊ», ομολόγησε χαμογελαστά ο συγγραφέας. «Είμαι το ίδιο κλειστός και δεν νιώθω άνετα με τον πολύ κόσμο». Παρά τη μακρόχρονη θητεία του στη διαφήμιση, δεν αντιμετωπίζει τα βιβλία του ως προϊόντα. «Τα γράφω για τη γυναίκα μου, Ναόμι, ξέροντας ότι αν αρέσουν σε ένα πρόσωπο που αγαπάω, μάλλον θα αρέσουν και σε πολλούς περισσότερους.» Ο Verdon απευθύνεται και σε ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς του για βοήθεια. «Ο γιος μου είναι αστυνομικός, που σημαίνει ότι, όταν γράφω, τον τρελαίνω στα τηλεφωνήματα!».

Ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ θα βρίσκεται στο Public Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή), σήμερα, 16 Μαϊου, στις 19.00 το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v