Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος

Νέα «πυρά» εξαπολύει η Κουμουνδούρου, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα.

  • Real.gr
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος
Νέα «πυρά» εξαπολύει η Κουμουνδούρου, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Μεταφορών και Δικτύων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, γίνεται λόγος για «επικοινωνιακό και νεοφιλελεύθερο φαντασιακό κατήφορο της κυβέρνησης αλλά και αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού που δεν έχει τέλος».

«Η Ελλάδα που οραματίζεται ο Πρωθυπουργός έχει όνομα και διεύθυνση. 1.500.000 εκ. άνεργοι, φτώχεια και εξαθλίωση, επιχειρήσεις που κλείνουν κάθε μέρα, απολύσεις, ανθρωπιστική κρίση», σημειώνει μεταξύ άλλων η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πλήρης υποταγή στα μνημονιακά κελεύσματα, στα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά και εκποίηση όλου και μεγαλύτερου μέρους μιας σειράς παραγωγικών τομέων της χώρας όπως λιμάνια, αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες, σιδηρόδρομοι, είναι το αποτέλεσμα της επίσκεψης του πρωθυπουργικού κλιμακίου στην Κίνα.

Η πολυδιαφημισμένη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, μέσα από τον ολισθηρό δρόμο της πώλησης και των τελευταίων υποδομών της χώρας με σκοπό να γίνουν επενδύσεις στο «αποικιακό κράτος», που ο κ. Σαμαράς ονομάζει «Ελλάδα», μοιάζει όλο και περισσότερο με ανέκδοτο.

Ο επικοινωνιακός και νεοφιλελεύθερος φαντασιακός κατήφορος της κυβέρνησης αλλά και ο αποπροσανατολισμός του ελληνικού λαού δεν έχει τέλος.

Η Ελλάδα που οραματίζεται ο Πρωθυπουργός έχει όνομα και διεύθυνση. 1.500.000 εκ. άνεργοι, φτώχεια και εξαθλίωση, επιχειρήσεις που κλείνουν κάθε μέρα, απολύσεις, ανθρωπιστική κρίση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v