Θλίψη για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τόμας Πρωτόπαπα που χθες το απόγευμα έχασε τελικά τη μάχη με την ζωή μετά από 66 ημέρες νοσηλείας στο ΚΑΤ.

  • Real.gr
Θλίψη για τον Τόμας Πρωτόπαπα
Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τόμας Πρωτόπαπα που χθες το απόγευμα έχασε τελικά τη μάχη με την ζωή μετά από 66 ημέρες νοσηλείας στο ΚΑΤ.

Ο ηθοποιός μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αττική οδό στις 17 Μαρτίου δεν μπόρεσε να ανακάμψει και έφυγε από την ζωή χθες.

Ο 26χρονος Τόμας κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει τις προσευχές όλων για μία θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.

Με την είδηση του θανάτου του η ελληνική showbiz αλλά και απλοί άνθρωποι εξέφρασαν την θλίψη τους και τη στεναχώρια τους για τον ξανθό άγγελο που πλέον δεν βρίσκεται κοντά μας, μετά από την πολύμηνη μάχη του.

Ο θείος του, ο άνθρωπος που στεκόταν δίπλα στον αδελφό του και πατέρα του Τόμας και στη νύφη του, όλες αυτές τις 66 τραγικές ημέρες, μίλησε στην εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη για όλα.

O ίδιος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει ιδιωτική ταφή στην Αγγλία ή καύση του νεκρού, διότι πλέον δεν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει δωρεά οργάνων.Η οικογένεια του νεαρού ηθοποιού, ετοιμάζεται ν΄αναχωρήσει για την Αγγλία, σύμφωνα με το Star, ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του Άλισον.

«Η οικογένεια του Τόμας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ, για την αμέριστη επιστημονική και ανθρώπινη υποστήριξη τους προς τον Τόμας και εμάς, αυτές τις 66 μέρες της νοσηλείας του στην Εντατική, όπως επίσης τους φίλους του, και όλους τους συνανθρώπους μας, που με την αγάπη, τη σκέψη, την παρουσία, τις προσευχές και τις ευχές τους, μας στήριξαν ηθικά και ψυχικά. Ο Τομ θα ζει πάντα μέσα μας».
Ο γιατρός του νεαρού ηθοποιού, κος Αλαμάνος ξέσπασε σε κλάματα χθες όταν ο Τόμας έχασε τη μάχη για ζωή! «Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, χειρουργήθηκε, μπήκε στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας... Έγιναν τα πάντα , ό,τι μπορούσε να γίνει! Ήταν γενναία η μάχη που έδωσε και οι γιατροί του ήταν από πάνω...» είπε χαρακτηριστικά γιατρός του ΚΑΤ στο star!

Όσο για την αιτία θανάτου του: «Αυτός ο άνθρωπος ήρθε βαρύτατα τραυματισμένος, με εγκεφαλικό οίδημα, χειρουργήθηκε και όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην μονάδα κάποια στιγμή καταλήγουν από κάποια αποτυχία ενός ζωτικού οργάνου».

Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στην πετυχημένη σειρά «Βασιλιάδες» ενώ θα συμμετείχε στη νέα εκπομπή μαγειρικής με τον Γιάννη Λουκάκο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v