Η ιστορία από την πλευρά της μητέρας

Κατά λάθος γλίστρησε το «μωρό 59» στον σωλήνα, καθώς η ανύπαντρη μητέρα γέννησε κρυφά στην τουαλέτα...

  • Real.gr
Η ιστορία από την πλευρά της μητέρας
Ο πατέρας του βρέφους την εγκατέλειψε ύστερα από ένα one-night stand. Ανύπαντρη και μόνη δεν είχε τη δυνατότητα να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, ούτε καν να κάνει έκτρωση, ενώ επιπλέον θα έπρεπε να ζήσει με το κοινωνικό στίγμα πάνω της. Το περασμένο Σάββατο η 22χρονη γυναίκα αισθάνθηκε έντονες κράμπες στην κοιλιά και πήγε στην τουαλέτα την οποία μοιραζόταν με τα λοιπά διαμερίσματα του ορόφου της πολυκατοικίας της.



Εκεί γέννησε και όπως τονίζει η νεαρή γυναίκα όταν το παιδί έπεσε στον σωλήνα της αποχέτευσης πανικοβλήθηκε. Λέγεται μάλιστα ότι ήταν εκείνη που «χτύπησε» συναγερμό πηγαίνοντας στον σπιτονοικοκύρη και λέγοντάς του ότι ακούει ήχους σαν νιαουρίσματα στην τουαλέτα του τέταρτου ορόφου. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία και την πυροσβεστική, που προχώρησε στην επέμβαση απεγκλωβισμού του νεογέννητου αγοριού.

Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε στα κρυφά την επιχείρηση ενώ αργότερα ομολόγησε ότι αυτή είναι η μητέρα όταν κατά την έρευνα μέσα στο διαμέρισμά της βρέθηκαν χαρτιά γεμάτα αίμα και βρεφικά παιχνιδάκια. Δεν κάλεσε η ίδια την αστυνομία γιατί όπως είπε ντράπηκε να τους πει ότι ήταν ανύπαντρη μητέρα νιώθοντας κοινωνική πίεση για την κατάστασή της. Έκανε σεξ μ’ έναν άνδρα και κατάλαβε ότι είναι έγκυος στις αρχές Ιανουαρίου. Όταν του το είπε εκείνος αρνήθηκε να αναγνωρίσει το παιδί κι εκείνη δεν το αποκάλυψε ούτε στους γονείς της. Αντιθέτως, φόραγε φαρδιά ρούχα και τύλιγε την κοιλιά της με πανιά ώστε να τη συγκρατεί. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση, ενώ οι αρχές ερευνούν αν η ιστορία της είναι αληθινή ή αν σκοπίμως πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον σωλήνα. Αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο με τον γιο της.



ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v