Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δεν μπορεί το κράτος να δείχνει ένα τόσο ακραίο πρόσωπο»

Στο δράμα του ανέργου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης που κινδυνεύει, σύμφωνα με τον «Ριζοσπάστη», να χάσει το σπίτι του εξαιτίας χρεών προς την ΕΥΔΑΠ αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
«Δεν μπορεί το κράτος να δείχνει ένα τόσο ακραίο πρόσωπο»
Στο δράμα του ανέργου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης που κινδυνεύει, σύμφωνα με τον «Ριζοσπάστη», να χάσει το σπίτι του εξαιτίας χρεών προς την ΕΥΔΑΠ αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι ήλθε σε επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Βαρθολομαίο προκειμένου να ενημερωθεί για το τι πραγματικά συνέβη, και πρόσθεσε: «δεν μπορεί το κράτος να δείχνει ένα τόσο ακραίο πρόσωπο».

Στο ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει κάποια σχετική ρύθμιση, κάποια προστασία για ανάλογες περιπτώσεις ο υπουργός ανάπτυξης είπε: «Πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην αντιμετώπιση όντως κάποιων τέτοιων ακραίων καταστάσεων και να μην γίνει πρόφαση μια τέτοιου είδους πρακτική προκειμένου κάποιος να μην πληρώνει αυτά που ενδεχομένως χρωστά ή ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι πράγματι άνεργοι και θα εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους καταστάσεις. Είναι κάτι που θα το δει η ΕΥΔΑΠ θα το ψάξουμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v