«Ανάπτυξη και απασχόληση, οι δύο εθνικοί μας στόχοι»

(VIDEO) Στον Ευάγγελο Βενιζέλο παρέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τι είπε ο νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τις προτεραιότητες του νέου κυβερνητικού σχήματος.

  • Real.gr
«Ανάπτυξη και απασχόληση, οι δύο εθνικοί μας στόχοι»
«Ανάπτυξη και απασχόληση οι δύο εθνικοί μας στόχοι», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την τελετή παράδοσης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αφού ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο για την «εξαιρετική δουλειά που έκανε ως υπουργός Εξωτερικών», αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του νέου κυβερνητικού σχήματος

«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και προχωρούμε με αποφασιστικότητα στην εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που βγάζει τη χώρα μας από ένα δύσκολο περιβάλλον. Θωρακίζουμε τη χώρα μας όχι μόνο σε σχέση με την ελληνική κρίση αλλά και την ευρωπαϊκή», τόνισε ο νέος υπουργός Εξωτερικών.

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα επιτρέπει θεσμικά τον πλήρη συντονισμό του κυβερνητικού έργου σε καθημερινή βάση» σημείωσε και πρόσθεσε ότι το ύψος του ελλείμματος επιτρέπει να πούμε στους θεσμικούς εταίρους ότι ο λαός δεν αντέχει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα που οδηγούν στην ύφεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v