Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η νεαρή που «έκλεψε» την καρδιά του υπουργού

(ΦΩΤΟ) Σχεδόν 30 χρόνια χωρίζουν τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών από την 25χρονη σύντροφο του που μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους.

  • Real.gr
Η νεαρή που «έκλεψε» την καρδιά του υπουργού
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, όπως φαίνεται στην περίπτωση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί. Η 25χρονη φοιτήτρια φιλοσοφίας, Μαρί Σαρλίν Πακό έχει κλέψει την καρδιά του 55χρονου σοσιαλιστή πολιτικού και τα τελευταία χρόνια συζούν.



Η σχέση τους ξεκίνησε 5 χρόνια πριν, όταν η Πακό ήταν μόλις 20 ετών. Ο Πιέρ Μοσκοβισί αρχικά φοβήθηκε ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας θα τον κάνει αντιπαθή στους Γάλλους πολίτες και θα φαίνεται ως ένας ώριμος άνδρας που εκμεταλλεύεται μία νέα γυναίκα. Ωστόσο ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η Πακό αποτελεί «τον φάρο μου στην καταιγίδα» και μάλλον έχει θετική επίδραση στην δημόσια εικόνα του.



Η 25χρονη άνοιξε τελικά την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το έτερον της ήμισυ στην εφημερίδα Le Pays. Η απόφαση ήρθε μετά από ηλεκτρονικά μηνύματα που λάμβανε ότι ο Μοσκοβισί την κρύβει και εκείνη αισθάνθηκε ότι θα προκαλέσει αρνητική δημοσιότητα εάν αποκαλυφθεί από τρίτους η σχέση τους.



Η Πακό παραδέχεται ότι τους ένωσε η μεγάλη αγάπη για την λογοτεχνία και είπε ότι μπορούν να μιλάνε «για βιβλία βράδια ολόκληρα και νιώσαμε πολύ κοντά ο ένας τον άλλον αμέσως». Η 25χρονη είπε ότι «πάντα μου άρεσε να περιστοιχίζομαι από μεγαλύτερους ανθρώπους» και αποκάλυψε ότι οι δυο τους απολαμβάνουν να πηγαίνουν σε εστιατόρια και να βλέπουν παλιές ταινίες.



Στο παρελθόν στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter έχει παραπονεθεί για τις υπερωρίες του συντρόφου της εξαιτίας των συνεδριάσεων του Eurogroup. «Γιατί δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους στην Ε.Ε. πριν από τα μεσάνυχτα;» αναρωτήθηκε η Πακό, καθώς ο καλός της ξενυχτούσε με τους άλλους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης.

Για την μεγάλη διαφορά ηλικίας η Πακό επιμένει ότι ποτέ δεν το παρατήρησε. Αστειευόμενη είπε ότι κατάλαβε ότι την περνάει 30 χρόνια όταν της είπε ότι θα πάει σε συναυλία των The Who, ενός συγκροτήματος που μεσουρανούσε 40 χρόνια πριν το 1972.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v