Εννέα φορές, μέσα σε 2 χρόνια, αναβλήθηκε η δίκη υπαλλήλου

Κατηγορούμενος για χρηματισμό στον δήμο Αθηναίων έχει λάβει από το δικαστήριο...

  • Real.gr
Εννέα φορές, μέσα σε 2 χρόνια, αναβλήθηκε η δίκη υπαλλήλου
Εννέα φορές έχει αναβληθεί μέσα σε διάστημα δύο ετών η εκδίκαση της υπόθεσης υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται και τέθηκε άμεσα σε αργία, όπως και δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση, με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Λαμβάνουν ωστόσο το 25% του μισθού τους, όπως ορίζει ο νόμος, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση. Αξιοσημείωτο είναι ότι τουλάχιστον πέντε ακόμα επίορκοι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά καμία υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί.

ΠΗΓΗ: Η Καθημερινή
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο