Πάγκαλος: Ο Καραμανλής κατέστρεψε την χώρα και όχι ο Αντρέας

«Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής έτρωγε τις μπριζόλες του και πήγαινε για ύπνο» είπε ο Θ. Πάγκαλος.

  • Real.gr
Πάγκαλος: Ο Καραμανλής κατέστρεψε την χώρα και όχι ο Αντρέας
Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο Μ. Βορίδης για την πολιτική του Α. Παπανδρέου και τα αποτελέσματα που είχε στην ελληνική οικονομία έδωσε ο Θ. Πάγκαλος.

Μιλώντας στον Βημα Fm ο πρώην υπουργός υποστήριξε. «Αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β'. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και πρόσθεσε «Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής έτρωγε τις μπριζόλες του και πήγαινε για ύπνο. Έβλεπε βίντεο. Είναι πρωθυπουργός αυτός; Δεν υπάρχει άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα που να αμφισβητεί ότι αυτός κατέστρεψε τη χώρα. Διπλασιάστηκαν τα ελλείμματα, διπλασιάστηκε το χρέος και η κυβέρνηση ήταν εντελώς αδρανής».

Παράλληλα χαρακτήρισε τον Μ. Βορίδη για τα όσα είπε για τον Α. Παπανδρέου «αναιδέστατο και νταή» και υποστήριξε πως ο πρώην Πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αύξησε το χρέος αλλά έδινε στον λαό να φάει «Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε τομές στο πελατειακό κράτος, αλλά αν αυτό εννοεί ο κ. Βορίδης, είναι και αναιδέστατος πέραν των άλλων. Αυτός θα κρίνει το πελατειακό κράτος; Ο πολιτικός που λέει ότι ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα λέει ότι ο ελληνικός λαός κατέστρεψε τον εαυτό του. Είναι γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη στάση του έχει συμβάλλει στην αύξηση του χρέους. Αλλά τουλάχιστον έδινε στον κόσμο να φάει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v