Θ. Σκυλακάκης: Πώς μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σύστημα

Μιλώντας στον realfm 97,8 , ο νέος πρόεδρος της «Δράσης»...

  • Real.gr
Θ. Σκυλακάκης: Πώς μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σύστημα
Στην επιλογή του να προσχωρήσει στη «Δράση», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ανηφορικό αυτό και είναι και πολύ δύσκολο. Δεν πιστεύω ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα μπορεί να αλλάξει χωρίς να δώσουμε την ευκαιρία σε καινούργιες προσπάθειες να βγουν μπροστά», τόνισε ο νέος πρόεδρος της «Δράσης».

«Αποφάσισα, λοιπόν, ότι είναι πιο χρήσιμο να ενώσω τις δυνάμεις μου με πάρα πολλούς καινούργιους ανθρώπους που δεν έχουν μπει έως τώρα στην πολιτική, που προέρχονται από την επιχειρηματικότητα, που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών, που είναι άνθρωποι με ανιδιοτέλεια και ενδιαφέρον. Γιατί εκεί πιστεύω ότι είναι η λύση του ελληνικού προβλήματος, να αλλάξουμε το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Αυτό, δυστυχώς, μέσα από τα υφιστάμενα κόμματα είναι πάρα πολύ δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο. Γιατί τα κόμματα έχουν τέτοιες δομές που τελικά “καταβροχθίζουν” καλές προθέσεις και δείτε τι απομένει στο τέλος», πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v