Στο εδώλιο το αφεντικό της F1

Κατηγορίες για δωροδοκία στο απήγγειλε σήμερα Γερμανός δικαστής στον Μπέρνι Έκλεστον.

  • Real.gr
Στο εδώλιο το αφεντικό της F1
Κατηγορούμενος για δωροδοκία είναι και επίσημα το αφεντικό της «Φόρμουλα 1» Μπέρνι Έκλεστον, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Οι Γερμανοί εισαγγελείς ολοκλήρωσαν τις έρευνες κατά του Έκλεστον τον Μάιο στον απόηχο της καταδίκης ενός Γερμανού τραπεζίτη για διαφθορά και για είσπραξη παράνομων ποσών από τον επικεφαλής της F1.

Ο Μπέρνι Έκλεστον δήλωσε στους Financial Times: «Μόλις μίλησα με τους δικηγόρους μου και έχουν λάβει κατηγορητήριο. Αυτή τη στιγμή μεταφράζεται στα αγγλικά». Ερωτηθείς αργότερα για το πώς ο ίδιος ανταποκρίθηκε στην έκδοση του κατηγορητηρίου, δήλωσε: «Χειριζόμαστε την υπεράσπιση καταλλήλως. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση. Είναι κρίμα που συνέβη κάτι τέτοιο». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν τον έχουν ενημερώσει αν υπάρχει τρόπος να διευθετήσει την υπόθεση οικονομικά.

Η έκδοση του κατηγορητηρίου έρχεται αμέσως αφού εκπρόσωποι του Έκλεστον παρέστησαν σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο για την αντιμετώπιση των κατηγοριών του Constantin Medien. Ο Medien υποστηρίζει ότι ο Έκλεστον ξεπούλησε τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 στην CVC, εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v