Έγκλημα στη Ναύπακτο

Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι έφερε 50χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός κοντά στις εκβολές χειμάρρου, στο Γρίμποβο.

  • Real.gr
Έγκλημα στη Ναύπακτο
Πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από βαρύ αντικείμενο έφερε 50χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, κοντά στις εκβολές του χειμάρρου ΣΚΑ, στο Γρίμποβο της Ναυπάκτου. Το πτώμα εντόπισε διερχόμενος από την περιοχή και αμέσως ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές. Λιμενικοί, αλλά και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο άρχισαν αμέσως τις έρευνες στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή, μήπως και βρουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διωκτικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην δολοφονήθηκε στο Γρίμποβο, αλλά σε κάποιο άλλο μέρος και στην συνέχεια να μεταφέρθηκε το πτώμα στην παραλιακή περιοχή. Ωστόσο ξεκάθαρες απαντήσεις αναμένεται να δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα.

Ο 50χρονος άνδρας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατοικούσε σε κοινότητα της Ναυπάκτου, ενώ όταν βρέθηκε νεκρός φορούσε τα ρούχα της εργασίας του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγουν οι διωκτικές αρχές, αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από πρόσωπα που γνώριζαν τον 50χρονο και να αξιοποιήσουν τα όποια στοιχεία βρέθηκαν στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v