Κατεδαφίστηκε το σπίτι του «τρόμου» στο Κλίβελαντ

(VIDEO) Στο σημείο βρέθηκε ένα από τα θύματα που έμεινε για δέκα χρόνια «φυλακισμένη» από τον Αριέλ Κάστρο.

  • Real.gr
Κατεδαφίστηκε το σπίτι του «τρόμου» στο Κλίβελαντ
Με αρκετά χτυπήματα από έναν εκσκαφέα και δυνατά χειροκροτήματα από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο, κατεδαφίστηκε το πρωί το σπίτι του «τρόμου» στο Κλίβελαντ, στο οποίο έζησαν για δέκα χρόνια τρεις γυναίκες παρά τη θέλησή τους, φυλακισμένες από τον Αριέλ Κάστρο, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα καταδικάστηκε σε ισόβια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.



Τη στιγμή που και το τελευταίο κομμάτι του σπιτιού έπεφτε στο έδαφος, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες μίας εκκλησίας που βρίσκεται κοντά στην περιοχή, «ανακοινώνοντας» ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ότι το σπίτι - φυλακή στη γειτονιά έχει πλέον καταστραφεί. Ωστόσο, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να απευθύνουν το ερώτημα πως είναι δυνατόν να μην είχε καταλάβει κανείς για τόσο καιρό ένα τέτοιο έγκλημα.

Στο σημείο βρέθηκε και η Μισέλ Νάιτ, μία από τις τρεις γυναίκες η οποία έζησε μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι στο Κλίβελαντ για δέκα χρόνια. Η Νάιτ βρισκόταν στην περιοχή πριν ξεκινήσει το έργο του ο εκσκαφέας, ενώ στη συνέχεια πέταξε μπαλόνια στον ουρανό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v