Tι λέει το υπουργείο Μεταφορών για το θάνατο του 19χρονου

Ο υφυπουργός και ο γ.γ για το τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ.

  • Real.gr
Tι λέει το υπουργείο Μεταφορών για το θάνατο του 19χρονου
Τη δική τους άποψη-θέση για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης, στο Περιστέρι, με τον θάνατο του19χρονου κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ εξέφρασαν μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος και ο γ.γ του υπουργείου, Ν. Σταθόπουλος.

Ο υφυπουργός ο οποίος έχει ενημερωθεί και έχει μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά με το θλιβερό συμβάν, υποστήριξε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μια αναλυτική εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη. «Η καταρχήν εικόνα που υπάρχει είναι ότι και ο ελεγκτής και ο οδηγός έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και τίποτα παραπάνω» δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για το τι συνέβη ακριβώς. Ενώ ευχήθηκε να είναι το τελευταίο τέτοιου είδους περιστατικό. Αναμένονται οι καταθέσεις των επιβατών του τρόλεϊ και των εργαζομένων σε αυτό.

Ο γ.γ του υπουργείου ανέφερε πως πρόκειται για «ένα τραγικό περιστατικό» και πως είναι ρόλος της δικαιοσύνης και της αστυνομίας να ελέγξει αν υπήρξε λογομαχία μεταξύ του 19χρονου και του ελεγκτή των εισιτηρίων. Υποστήριξε ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος και του σοκ που έχει υποστεί η κοινωνία, θα πρέπει να μείνουν όλοι ψύχραιμοι και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v