Πήγε με πόνο στο στομάχι, έφυγε με μωρό

Δεν άντεξε τους πόνους στο στομάχι κι εμφανίστηκε στα επείγοντα όπου διαγνώστηκε... ότι γεννάει αν και δεν είχε ιδέα ότι είναι έγκυος.

  • Real.gr
Πήγε με πόνο στο στομάχι, έφυγε με μωρό
Η 37χρονη βρεφονηπιοκόμος Teresa Brown, από περιφέρεια της Νέας Υόρκης, πόναγε φοβερά στο στομάχι. Όταν δεν άντεχε τις επώδυνες κράμπες πήγε στα επείγοντα νομίζοντας ότι έχει σκωληκοειδίτη ή πέτρα στον νεφρό. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου μετά μία σύντομη εξέταση, ο γιατρός της διέγνωσε... εγκυμοσύνη. Δύο εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο έπιασαν τη γυναίκα - που δεν είχε ιδέα ότι κυοφορούσε - ωδίνες τοκετού και τελικά αντί για κράμπες στο στομάχι, απλώς γεννούσε.

Η 37χρονη παιδαγωγός τόνισε ότι πριν από 15 χρόνια οι γιατροί της είχαν αποκλείσει πως θα γινόταν μητέρα και πως επί τόσους μήνες ο κύκλος της ήταν κανονικός. Όσο για το βάρος των μερικών κιλών που είχε βάλει, το απέδιδε στην καθιστική ζωή που έκανε στη διάρκεια του χειμώνα.

Έτσι, η Teresa απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ονόμασε Andrew Lloyd και θεωρεί ότι είναι το θαύμα της ζωής της. «Συνέβη ένα θαύμα. Έχω το αγοράκι μου, έχω τα πάντα» δηλώνει πλέον η ίδια συγκινημένη!

ΠΗΓΗ: YAHOO NEWS

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v