Ραδιοφωνική κόντρα εφ' όλης της ύλης

Μάκης Βορίδης και Σταύρος Κοντονής «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» μέσω του realfm 97,8...

  • Real.gr
Ραδιοφωνική κόντρα εφ όλης της ύλης
Τα προβλήματα της υπογεννητικότητας, της ανεργίας, καθώς και το ζήτημα της επίτευξης ή όχι πρωτογενούς πλεονάσματος συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής “συνύπαρξης” στην συχνότητα του realfm 97,8, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Σταύρου Κοντονή.

Ειδικότερα για το ζήτημα της επίτευξης ή όχι πρωτογενούς πλεονάσματος ο κ. Βορίδης υποστήριξε: «Το να έχει επιτευχθεί ή όχι μπορείτε να ακούσετε την κυβέρνηση, αλλά στο τέλος-τέλος θα πιστοποιηθεί από τη στατιστική υπηρεσία, την Eurostat, από διεθνούς οργανισμούς που είναι και το κρίσιμο ζήτημα. Φαίνεται όμως ότι αυτοί οι διεθνείς οργανισμοί, εφόσον υπάρχει αυτή η εποπτεία της χώρας, αποδέχονται αυτά τα στοιχεία. Κι εδώ υπάρχει κάτι τραγελαφικό από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Ενώ είναι τόσο σημαντικό να γίνουν αποδεκτά αυτά τα στοιχεία, έρχεται η αξιωματική αντιπολίτευση και λέει όχι δεν επετεύχθησαν».

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Η κυβέρνηση σήμερα μηδενίζει το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα. Κλείνει τα νοσοκομεία για να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα. Περιορίζει τους καθηγητές και απολύει δημοσίους υπαλλήλους για να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα. Επομένως είναι άμεσα συνδεδεμένο το θέμα της ανάπτυξης της χώρας με το πρωτογενές πλεόνασμα που θέλει να παρουσιάσει η κυβέρνηση. Αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα είναι καθαρά λογιστικό και σε τελευταία ανάλυση για μας έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ όλα ότι έχει φτιαχτεί με αίμα και δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων, εργαζομένων, ανέργων και νέων».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ realfm 97,8 οι κ. ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v