Αυξάνονται οι νεκροί στις ΗΠΑ

(VIDEO) Στους 4 ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στο Κολοράντο - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πολιτεία.

  • Real.gr
Αυξάνονται οι νεκροί στις ΗΠΑ
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρύξει το Κολοράντο ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος διέταξε την αποστολή διασωστών και πρόσθετης οικονομικής βοήθειας, την ώρα που ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες αυξήθηκε σε τέσσερις.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές στην πολιτεία στα δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών, έως την Πέμπτη οι διασώστες είχαν ανασύρει τρία πτώματα αλλά την Παρασκευή βρέθηκε ένα ακόμη θύμα στο Μπάουλντερ Κάουντι.



Οι έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν "για αρκετές ακόμα ημέρες", σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.  Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να αναζητήσουν καταφύγιο σε προσωρινά και ασφαλή καταλύματα.

«Πολλές κοινότητες στις ορεινές περιοχές στα δυτικά είναι εντελώς απομονωμένες, χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς αποχέτευση. Δεν έχουμε κανένα τρόπο οδικής πρόσβασης στις δυτικές περιοχές », ανέφερε αξιωματούχος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v