Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Αλ.Τσίπρας

(VIDEO) Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνάντηση με τον Γ.Μπουτάρη.

  • Real.gr
Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Αλ.Τσίπρας
Τα περίπτερα της 78ης ΔΕΘ επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, βουλευτές και στελέχη του κόμματος του.

Είπε ακόμα ότι η ΔΕΘ πρέπει να γίνει περισσότερο διεθνής και να δώσει ευκαιρίες για προώθηση νέων επιχειρήσεων και προϊόντων, όπως τα αγροτικά.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo και ο πρόεδρός της, Τάσος Τζήκας, επισήμανε ότι φέτος αναμένεται να διπλασιαστεί η επισκεψιμότητα της διοργάνωσης και ίσως, οριακά, υπάρξει κερδοφορία της εταιρείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία του σωματείου των 70 εργαζομένων στη ΔΕΘ-Helexpo και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους.



Λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και συζήτησαν το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.

«Συζητήσαμε για ένα μεγάλο μέτωπο που είναι το δημόσιο αγαθό του νερού. Για την πρωτοβουλία κινήσεων πολιτών αλλά και με τη συνδρομή της αυτοδιοίκησης ώστε να αναδειχθεί η απαίτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης του λαού της Θεσσαλονίκης να παραμείνει αυτό το δημόσιο αγαθό σε δημόσιο έλεγχο. Είναι ζήτημα πάνω από όλα δημόσιας υγιεινής αλλά είναι και δείκτης του πολιτισμού μας να μπορούμε να ελέγχουμε και το τιμολόγιο αλλά και την ποιότητα του νερού που είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στις 18:30 είναι προγραμματισμένη διαβούλευσή του με εκπροσώπους φορέων.


Οι 35 δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσ/νίκη
ΦΩΤΟ: Το παρασκήνιο της προετοιμασίας
«Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει εμπορικός και πολιτισμικός κόμβος»
Αλ. Τσίπρας: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v