Ο γάμος καθυστέρησε λόγω... υπνηλίας

Όλα ήταν προγραμματισμένα στην εντέλεια. Μόνο μία λεπτομέρεια δεν μπόρεσαν να προβλέψουν...

  • Real.gr
Ο γάμος καθυστέρησε λόγω... υπνηλίας

Το ζευγάρι ανυπομονούσε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Συγκινημένη η νύφη περπάτησε μέχρι το ιερό για να σταθεί στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της, ο ιερέας άρχισε το μυστήριο... το οποίο ωστόσο δεν μπορου΄σε να ολοκληρωθεί γιατί έλειπε κάτι πολύ σημαντικό... οι βέρες!

Μέσα στο σχέδιο της τελετής το ζευγάρι ήθελε να φέρει τις βέρες του μία καλά εκπαιδευμένη λευκή κουκουβάγια. Αλλά μέχρι να φθάσει στο ιερό, το πουλί είπε να πάρει έναν υπνάκο! Η Darcy, καλά εκπαιδευμένη για τον συγκεκριμένο ρόλο, πέταξε μέχρι το ζευγάρι με σκοπό να αφήσει τις βέρες στο γάντι του γαμπρού.

Όμως εκείνη είχε τη δική της γνώμη. Πέταξε πράγματι μέχρι τον γαμπρό και προτού αφήσει τα δαχτυλίδια, έφυγε με προορισμό τον θόλο της εκκλησίας, όπου κάθισε σ' ένα δοκάρι, έκλεισε τα μάτια και πήρε έναν υπνάκο. Το περιστατικό προκάλεσε γέλια στους καλεσμένους. Κάποιοι θέλησαν να κατεβάσουν την κουκουβάγια, ώστε να συνεχιστεί κανονικά το μυστήριο, αν και το πουλί μετέφερε μόνο αντίγραφα των δαχτυλιδιών, ενώ τις κανονικές βέρες τις είχε ο γαμπρός στην τσέπη του.

Μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να την κατεβάσουν από τον θόλο αλλά το πουλί φαινόταν πολύ χαρούμενο μέσα στον υπνάκο του, ενώ δεν μπορούσαν με τίποτα να τη δελεάσουν να έρθει κοντά τους. Η ιδέα ήταν της νύφης και ήθελε να κάνει έκπληξη στον αγαπημενο της που ασχολείται πολύ με τη φύση κι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την εκτροφή γερακιών και λοιπών πουλιών.

ΠΗΓΗ: BBC NEWS

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v