Οργή, θυμός και θλίψη

(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΦΩΤΟ) Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 34χρονος. Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις. Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα.

  • Real.gr
Οργή, θυμός και θλίψη
Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται από το πρωί στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, όπου μαχαιρώθηκε χθες το βράδυ ο 34χρονος από έναν 45χρονο, που δηλώνει μέλος της Χρυσής Αυγής.





Στο σημείο βρίσκονται κάτοικοι, εργατικά σωματεία και φίλοι του 34χρονου που αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων στο σημείο, όπου ακούγονται αντιφαστικά συνθήματα.





Από τις 17:30 πραγματοποιείται συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ στην Αμφιάλη.






«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που δολοφονήθηκε το βράδυ σε ενέδρα χρυσαυγιτών. Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία» αναφέρει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ.



Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας. Να μη μπορούν να σταλθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου γης».



Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις προγραμματίζονται το απόγευμα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τη Μυτιλήνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v