Ν. Κακλαμάνης: Ο Λαζαρίδης έφερε σε δύσκολη θέση τον Σαμαρά

Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Ν. Κακλαμάνης: Ο Λαζαρίδης έφερε σε δύσκολη θέση τον Σαμαρά
Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε στο ερώτημα σχετικά με τις δηλώσεις του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρ. Λαζαρίδη και το αν αυτές βοηθούν το πολιτικό σύστημα να δημιουργήσει ένα κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής: «Ο κ. Λαζαρίδης είπε μία προσωπική του άποψη. Δεν εκπροσωπεί η άποψη αυτή ούτε την παράταξη, ούτε το κόμμα και εκτιμώ ότι έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Αντώνη Σαμαρά».

Και πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης: «Σέβομαι τον Χρύσανθο, τον ξέρω κι έχω μιλήσει μαζί του από το 1993 όταν ήμασταν παρέα. Ποτέ δεν συμφωνούσαμε πλήρως ιδεολογικά, αλλά τον σέβομαι γιατί έχει άποψη και την λέει. Διαφωνώ με αυτό που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, εάν το είπε ακριβώς έτσι. Και νομίζω ότι έγινε και λίγο παραπάνω -όχι από εσάς- σπέκουλα πάνω στα λεγόμενά του. Θα μου επιτρέψει να του πω με πολλή αγάπη ο Χρύσανθος ότι δεν μπορεί η άποψή του να εκπροσωπεί την παράταξη και το κόμμα, διότι εγώ δεν τολμώ να πω ότι αυτά που λέω σήμερα εκπροσωπούν την παράταξή μου και το κόμμα μου, που σε τελική ανάλυση από παιδί γυμνασίου είμαι οργανωμένος σε αυτή την παράταξη και σε αυτό το κόμμα, ενώ ο Χρύσανθος επισήμως ενετάχθη το 2009».

Ο βουλευτής της ΝΔ μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του realfm 97,8 πρότεινε στον πρωθυπουργό την άμεση σύγκληση του συμβουλίου των αρχηγών. «Σήμερα κιόλας ο πρωθυπουργός πρέπει να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων. Δεν θα συμφωνήσουν ποτέ για τα μνημόνια και τα αντιμνημόνια, αλλά αυτό δεν είναι τώρα το κυρίως αιτούμενο, πρέπει να συμφωνήσουν όλοι πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα που έχει προκύψει και που απλά ήταν η κορυφή του παγόβουνου χθες αυτό που έγινε με τη δολοφονία του ανθρώπου στο Κερατσίνι», είπε ο κ. Κακλαμάνης. Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δύσκολα θ’ αρνηθεί αρχηγός κόμματος να πάει σε αυτό το προσκλητήριο, κι ακόμη πιο δύσκολα να μην συμφωνήσουν όλοι αν λένε αλήθεια στις δημόσιες δηλώσεις τους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v