Ούτε συγνώμη από τον δολοφόνο

(VIDEO) Ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε άμυνα ο 45χρονος δολοφόνος του Π.Φύσσα στο Κερατσίνι.

  • Real.gr
Ούτε συγνώμη από τον δολοφόνο
Προκλητικός εμφανίζεται ο 45χρονος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, καθώς δύο ημέρες μετά το φονικό - το οποίο και ομολόγησε- δεν έχει ζητήσει συγνώμη. Αντίθετα επιδιώκει να αποδείξει ότι βρισκόταν σε άμυνα όταν σκότωσε τον 34χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι βρισκόταν μέσα στην καφετέρια και έπινε τον καφέ του. Λίγο αργότερα όταν ξεκίνησε να φύγει και να μπει στο αυτοκίνητο του άκουσε κάποια άτομα να φωνάζουν: «Αυτός είναι. Αυτός είναι».



Όπως ισχυρίζεται ο 45χρονος, τα ίδια άτομα που φώναζαν του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Εκείνος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο αυτοκίνητο του και τραυμάτισε τον πρώτο άνθρωπο που είδε μπροστά του.

Ωστόσο, κανένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν φέρεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του δράστη. Αντίθετα υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων που είδαν τον δράστη να κάνει με το αυτοκίνητο του αναστροφή σε κεντρικό δρόμο να σταματά και να μαχαιρώνει τον Παύλο Φύσσα.

Τώρα κάνουν τους ανήξερους....

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v