Δ. Κουτσούμπας: Δολοφονική, εγκληματική οργάνωση η Χ.Α.

«Το ΚΚΕ πολύ έγκαιρα εδώ και χρόνια είχε προειδοποιήσει και σε ένα βαθμό είχε προβλέψει αυτές τις εξελίξεις», τόνισε ο γ.γ. του κόμματος, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

  • Real.gr
Δ. Κουτσούμπας: Δολοφονική, εγκληματική οργάνωση η Χ.Α.
«Δολοφονική, ναζιστική εγκληματική οργάνωση η οποία δεν διστάζει να δολοφονήσει αθώους εργαζόμενους», χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

«Και με τα τελευταία γεγονότα, αν και το ΚΚΕ πολύ έγκαιρα εδώ και χρόνια είχε προειδοποιήσει και σε ένα βαθμό είχε προβλέψει αυτές τις εξελίξεις, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονική, ναζιστική εγκληματική οργάνωση, η οποία δεν διστάζει να δολοφονήσει αθώους εργαζόμενους», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ΑΝΤ-1 και πρόσθεσε: «Και η επίθεση στο Πέραμα ήταν μαφιόζικη δολοφονική επίθεση. Τυχαία δεν θρηνήσαμε θύματα».

«Άρα σημαίνει ότι αυτή η συμμορία, αυτή η ναζιστική, φασιστική οργάνωση έχει ως στόχο ακόμα και να χύσει αίμα», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v