Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η PayPal συνεργάζεται με τη Leroy Merlin

Οι πελάτες του Leroy Merlin μπορούν να πραγματοποιήσουν ασφαλείς και εύκολες online αγορές χρησιμοποιώντας τις λύσεις πληρωμής της PayPal στο κινητό τους τηλέφωνο.

  • Real.gr
Η PayPal συνεργάζεται με τη Leroy Merlin
Οι πελάτες του Leroy Merlin μπορούν να πραγματοποιήσουν ασφαλείς και εύκολες online αγορές χρησιμοποιώντας τις λύσεις πληρωμής της PayPal στο κινητό τους τηλέφωνο.

Η PayPal, η παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών online πληρωμών, υπέγραψε συμφωνία με τη Leroy Merlin, τον παγκόσμιο retailer που εξειδικεύεται σε προϊόντα και λύσεις βελτίωσης του σπιτιού.

Η συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να πραγματοποιήσουν ασφαλείς αγορές από το κινητό τους τηλέφωνο και άλλες συσκευές στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Leroy Merlin στην Πολωνία.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας υποστηρίζεται με το λανσάρισμα μίας νέας παγκόσμιας mobile εφαρμογής από την PayPal, η οποία επιτρέπει τη μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό PayPal σε έναν άλλο, με τη χρήση smartphones.

Η PayPal και η Leroy Merlin υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για να προσφέρουν ευκολία και απλότητα στους πελάτες που προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους μέω κινητού τηλεφώνου ή internet σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μεθόδους αγοράς.

Χάρη στη συμφωνία, νέες ομάδες πελατών -ένοικοι και ιδιοκτήτες σπιτιών- μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ασφαλή και απλή πληρωμή, μαζί με υπηρεσίες wallet management, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τον χώρο τους.

Σημειώνεται ότι, στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που διενεργεί το Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου -ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το 2012, η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου σε επίπεδο business to consumer είναι ιδιαίτερα αυξητική, καθώς 1,9 εκατ. Έλληνες αγόρασαν online προϊόντα ή υπηρεσίες αξίας 2,9 δισ. ευρώ, ενώ έκαναν κατά μέσο όρο ετησίως 20 αγορές μέσω του διαδικτύου, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ.

Στους βασικούς δείκτες μέτρησης της online αγοράς υπήρξε αύξηση το 2012 κατά 25-35%, ενώ στις συνολικές αγορές η αύξηση ήταν πάνω από 50% σε σχέση με το 2011.

Η ομάδα της PayPal δημιούργησε τον σχεδιασμό της mobile εφαρμογής, καθώς επίσης βελτίωσε τη συνολική εμπειρία mobile πληρωμής, από τη διαχείριση λογαριασμού μέχρι την αποστολή και λήψη χρημάτων. Η κινητή εφαρμογή της PayPal για smartphones iPhone και Android, που αναβαθμίστηκε, είναι διαθέσιμη σε περίπου 125 αγορές και την έχουν ήδη κατεβάσει περίπου 29. εκατ. φορές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εφαρμογή διατίθεται σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Μ. Βρετανία, η Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ και η Ιαπωνία, προσφέρει επιπλέον λειτουργίες 'in-store' και πίστωσης.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v