Μυστικός γάμος για τον Πούτιν;

(VIDEO-ΦΩΤΟ) «Φουντώνουν» οι φήμες ότι ο Ρώσος πρόεδρος αποκατέστησε την 30χρονη Αλίνα Καμπάγιεβα. Διαψεύδει το Κρεμλίνο.

  • Real.gr
Μυστικός γάμος για τον Πούτιν;
«Φουντώνουν» και πάλι οι φήμες ότι ο Ρώσος πρόεδρος παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο σε μυστική τελετή την επί χρόνια αγαπημένη του, πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Αλίνα Καμπάγιεβα.



Η φημολογία πυροδοτήθηκε όταν ο πολιτικός αντίπαλος του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι έγραψε στο twitter: «Μου λένε ότι ο Πούτιν και η Καμπάγιεβα παντρεύονται σήμερα στο μοναστήρι Ιβέρ. Ολόκληρη η πόλη του Βαλντάι έχει αποκλειστεί». Αμέσως το ίντερνετ πήρε «φωτιά» με πολλούς να υποστηρίζουν ότι τα μέλη της προσωπικής ασφαλείας του Ρώσου προέδρου έχουν αποκλείσει τη πρόσβαση στην πόλη για τον μυστικό γάμο του Βλαντιμίρ Πούτιν, που χώρισε με την επί τρεις δεκαετίες σύζυγο του Λουντμίλα τον περασμένο Ιούνιο.



Ωστόσο, το Κρεμλίνο που μέχρι σήμερα αρνείται ότι η Καμπάγιεβα βρίσκεται στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, διέψευσε τους ισχυρισμούς. Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε τις φήμες «γυμναστική στο διαδίκτυο προκειμένου να ανακουφιστεί η πλήξη».



Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία «βοά» πως κάτι τρέχει με τον Ρώσο πρόεδρο και το «χρυσό» κορίτσι των Ολυμπιακών Αγώνων που σήμερα είναι βουλευτής του κόμματος του Πούτιν. Εδώ και πέντε χρόνια οι φήμες για την σχέση τους δίνουν και παίρνουν.



Όταν στις 6 Ιουνίου ο Βλαντιμίρ Πούτιν στάθηκε μπροστά στις κάμερες και ανακοίνωσε δίπλα στη σύζυγο του, Λουντμίλα την απόφαση τους να χωρίσουν δεν εξέπληξε κανέναν. Μάλιστα έδωσε τέλος σε μήνες φημολογίας για την τοποθεσία που βρισκόταν η εξαφανισμένη από τη δημόσια ζωή πρώην κυρία Πούτιν.





Αν και το πρώην ζεύγος υποστήριξε ότι το διαζύγιο ήρθε εξαιτίας της απαιτητικής δουλειάς του προέδρου τότε πολλά δημοσιεύματα «έδειξαν» ως πέτρα του σκανδάλου την 30χρονη Καμπάγιεβα. Η φημολογία επέμενε ότι ο φλογερός έρωτας του 60χρονου Πούτιν με την εντυπωσιακή πρώην αθλήτρια οδήγησε τον πρόεδρο στην απόφαση να λήξει τον πολυετή γάμο του. Άλλα δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι το ζεύγος έχει και δύο παιδιά: ένα αγόρι τριών ετών και ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, δεν προέκυψαν στοιχεία προκειμένου να ενισχυθούν οι ισχυρισμοί και η πρώην γυμνάστρια επιμένει να αρνείται ότι έγινε μητέρα.



Πάντως, στη Ρωσία δεν κρύβουν την αδυναμία τους στην Αλίνα Καμπάγιεβα, η οποία αφήνει θολό το τοπίο για την προσωπική ζωή της. Έτσι πολλοί Ρώσοι θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η Αλίνα να εμφανιστεί στο πλευρό του Πούτιν ως η νέα πρώτη Κυρία της Ρωσίας και να γίνει η νεαρότερη πρώτη Κυρία μετά την τσαρίνα Αλεξάνδρα σύζυγο του τελευταίου Ρώσου μονάρχη, Νικολάου Β.





Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Ρώσου προέδρου, η Αλίνα Καμπάγιεβα έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά και υποστήριξε ότι «έχω γνωρίσει τον άνθρωπο που αγαπώ και ονειρεύομαι να κάνω τα παιδιά του». Σε ερώτηση ποιος είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της εκείνη προτίμησε να χαμογελάσει πονηρά και να απαντήσει: «Ένας πολύ καλός και εξαιρετικός άνδρας που αγαπώ παρά πολύ».






Ποια έχει κλέψει την καρδιά του «Τσάρου»;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v