Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάθος δρόμο πήραμε...

Στον διάδρομο προσγείωσης αεροδρομίου στέλνει οδηγούς λάθος του χάρτη σε εφαρμογή της Apple.

  • Real.gr
Λάθος δρόμο πήραμε...
Ενα χρόνο μετά το αναμενόμενο ντεμπούτο του χάρτη σε εφαρμογή της Apple, ένα λάθος έρχεται να προκαλέσει αμηχανία στην εταιρεία και εκνευρισμό σε ...οδηγούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Alaska Dispatch, η εφαρμογή με τους χάρτες της Apple έστειλε οδηγούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Φέρμπανκς μέσω της πιάτσας των ταξί και του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης προκειμένου να φτάσουν στον τερματικό σταθμό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το προσωπικό του αεροδρομίου είχε εκφράσει παράπονα στην Apple για το σφάλμα στο λογισμικό, αλλά, παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας, δεν διορθώθηκε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το δημοσίευμα έρχεται έναν χρόνο ουσιαστικά μετά το λανσάρισμα από την Apple του προγράμματός της με χάρτες σε μία προσπάθεια να "χτυπήσει" το Google Maps που είναι η εφαρμογή που προτιμούν οι περισσότεροι χρήστες iPhone και iPad.

Τα παράπονα των χρηστών ήταν τόσα πολλά μετά το λανσάρισμα της εφαρμογής των iMaps, τον Σεπτέμβριο του 2012, ώστε η εταιρεία υποχρεώθηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη--κάτι που συμβαίνει σπανίως--και να προτείνει στους χρήστες της εναλλακτικές εφαρμογές, ενώ απέλυσε και τους υπεύθυνους της εφαρμογής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v