Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Διακινούσε για πέντε χρόνια ναρκωτικά στα Χανιά.

  • Real.gr
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε για πέντε χρόνια ναρκωτικά στα Χανιά, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Μετά από τρίμηνη παρακολούθηση, αστυνομικοί πραγματοποίησαν το πρωί έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων και σε άλλους χώρους, συλλαμβάνοντας δύο Χανιώτες, ηλικίας 28 και 50 ετών, και δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, 24 και 48 ετών.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, Παρασκευά Χινόπουλο, ο 50χρονος φέρεται ως αρχηγός της οργάνωσης, ενώ ο 28χρόνος και οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Στα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.196 γραμμάρια κάνναβης, χρηματικό ποσό 5.000 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο δίκυκλα οχήματα, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ναρκωτική ουσία και έξι κλειδιά θυρών.

Επίσης, η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία εναντίον 10 ατόμων, που κατηγορούνται για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τους τέσσερις συλληφθέντες.

Παρουσιάζοντας την υπόθεση ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, ταξίαρχος Αρτέμης Κουτσαφτάκης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τα ναρκωτικά είναι κοινωνικό πρόβλημα και απαιτείται μία συλλογική συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για να προληφθεί και να καταπολεμηθεί η εξάπλωσή του».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v