Μικροποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν κατά την έφοδο στο ΑΤ Ομόνοιας

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι ποσότητες δεν δικαιολογούνταν από τις καταγραφές που υπάρχουν στο τμήμα.

  • Real.gr
Μικροποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν κατά την έφοδο στο ΑΤ Ομόνοιας
Έφοδο στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης η διεύθυνση Eσωτερικών Yποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «αδιάφθοροι» βρήκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, οι οποίες δεν δικαιολογούνταν από τις καταγραφές που υπάρχουν στο τμήμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα ναρκωτικά, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση, προέρχονται πιθανόν από κατασχέσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αναφερθεί όπως προβλεπόταν.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως δήλωσε αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ., η έρευνα στο τμήμα αυτό είναι στοχευμένη και εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στην αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v