Δωρεά ηλιακού θερμοσίφωνα Calpak Mark4

Η εταιρεία Calpak δώρισε στην "Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων" στον Περισσό, έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης...

  • Real.gr
Δωρεά ηλιακού θερμοσίφωνα Calpak Mark4
Η εταιρεία Calpak στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, δώρισε στην ‘Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων’ στον Περισσό, μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» ένα ηλιακό θερμοσίφωνα τύπου Calpak Mark 4, προκειμένου τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί να έχουν άφθονο ζεστό νερό.

Το μοντέλο αυτό της εταιρείας Calpak είναι ένα νέο καινοτόμο μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε στην ημερίδα που οργανώθηκε στις 13/5/2013 όπου αναπτύχθηκαν όλα τα πλεονεκτήματα του νέου αυτού μοντέλου.

Η "Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων Περισσού" της Ε.Π.Α.Α. ιδρύθηκε το 1973 και υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και έχει ως σκοπό την κηδεμονία παιδιών τα οποία χρήζουν κηδεμονίας και περίθαλψης με βάση αποφάσεις εισαγγελικών η/και κοινωνικών υπηρεσιών των δημοτικών αρχών (είναι παιδιά ορφανά η φτωχά η που έχουν ζήσει την ενδο-οικογενειακή βία, κλπ). Η ‘Στέγη’ παρέχει σήμερα στα παιδιά τα βασικά αγαθά διαβίωσης όπως στέγη, διατροφή, ρουχισμό, υγειονομική περίθαλψη και παράλληλα τα προετοιμάζει για την ομαλή τους ένταξη στην κοινωνία με μαθήματα ξένων γλωσσών, φροντιστήρια, δημιουργικά εργαστήρια, κλπ. Φιλοξενεί 15-25 αγόρια ηλικίας 8-19 ετών.

Η εγκατάσταση του ηλιακού στην ‘Στέγη’ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4/10/2013 από το τεχνικό τμήμα της Calpak. Το νέο μοντέλο Calpak Mark4 προσφέρει υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή στο χρόνο για πραγματική οικονομία. Διακρίνεται από μία μινιμαλιστική γραμμή που προσφέρει υψηλή αισθητική και παράλληλα είναι ασφαλές και λειτουργικό. Το σύστημα στήριξης είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, προσφέρει δε εύκολη εγκατάσταση, υψηλή αισθητική και αντοχή στο χρόνο. Το δε πλαίσιο του συλλέκτη που είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο με διπλό τοίχωμα αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στον συλλέκτη στιβαρότητα και καλύτερη μόνωση.

Η Calpak δείχνει πάντοτε εμπράκτως την ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο και τις ασθενείς κοινωνικές ομάδες και θα συνεχίσει και στο μέλλον να πραγματοποιεί δωρεές και χορηγίες, συνδράμοντας έτσι στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε όσους το έχουν ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v