«Επικίνδυνα παιχνίδια οι παρακολουθήσεις»

Επικίνδυνα παιχνίδια για τη Δημοκρατία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τις παρακολουθήσει, μιλώντας στον RealFm 97,8.

  • Real.gr
«Επικίνδυνα παιχνίδια οι παρακολουθήσεις»
Επικίνδυνα παιχνίδια για τη Δημοκρατία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τις παρακολουθήσει, μιλώντας στον RealFm 97,8 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα ποιος είναι ο αυτός που αποφασίζει για αυτές τις διαδικασίες.

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι «Η ΕΥΠ είχε πάρει οδηγίες για να μπορέσει να ξεσκεπάσει αυτούς που δημιουργούν θέματα στις Σκουριές. Παρακολουθούσαν τους πρωτεργάτες και έπεσαν πάνω σε ένα τηλεφώνημα ενός εξ αυτών με κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ». Στη συνέχεια σημείωσε ότι «η δική μου πληροφόρηση είναι ότι νόμιζαν ότι έπιασαν “λαβράκι”, προκειμένου να συνδυάσουν περαιτέρω πράγματα. Όταν το πληροφορήθηκα εγώ, αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω και να το καταγγείλω, γιατί αυτό θα ήταν τεράστιος κατήφορος για την πολιτεία».

«Με φοβίζει το εύρος του γεγονότος», δήλωσε. «Όλα αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια για τη Δημοκρατία. Δεν ξέρω πως θα χρησιμοποιηθούν και τι μπορεί να προκύψει».

Ακούστε τι είπε ο Γ. Καρατζαφέρης στον RealFm 97,8

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v