Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρία σημεία για να επιτευχθεί συμφωνία

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ.

  • Real.gr
Τρία σημεία για να επιτευχθεί συμφωνία
Ο δεύτερος τη τάξει Δημοκρατικός στη Γερουσία των ΗΠΑ δήλωσε πως μια συμφωνία για την επαναλειτουργία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και την αποφυγή μιας καταστροφικής στάσης πληρωμών εξαρτάται από το επίπεδο των δαπανών το επόμενο έτος, τη διάρκεια της παράτασης του ορίου χρέους και την αυστηρότητα των αυτόματων περικοπών δαπανών που ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος.

Ο Ντικ Ντέρμπιν, αρχηγός της ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία, δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Χάρι Ρέιντ, τον ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία, και τον Μιτς Μακόνελ, τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο Σώμα, επικεντρώνονται σε αυτά τα τρία θέματα και πως ελπίζει ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Ντέρμπιν δήλωσε πως οι Δημοκρατικοί θέλουν μια παράταση του ορίου χρέους έως τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2014, έτσι ώστε η δημόσια συζήτηση για το κατά πόσον η κυβέρνηση μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς της να μην επικρέμαται πάνω από την περίοδο των διακοπών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο