Οι πιο αστείες προσβολές στην ιστορία!

Ο πνευματώδης Ουίνστον Τσώρτσιλ κατακτά την κορυφή!

  • Real.gr
Οι πιο αστείες προσβολές στην ιστορία!
Όταν η βουλευτής των σοσιαλιστών Μπέσι Μπράντοκ τον κατηγόρησε ότι είναι μεθυσμένος, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ δεν έχασε ούτε το χιούμορ του ούτε το πνεύμα του, έτσι της απάντησε αναλόγως: "Αγαπητή μου είστε άσχημη, αλλά αύριο εγώ θα είμαι ξεμέθυστος κι εσείς θα είστε ακόμη άσχημη!". Με αυτήν την ατάκα ο Τσώρτσιλ κατέκτησε την κορυφή στις πιο αστείες φράσεις που έμειναν στην ιστορία για το χιούμορ τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και την πέμπτη θέση στο top-ten. Ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα τον διέκοψε ένας Λόρδος στον οποίο φέρεται να απάντησε: "Μόνο με ένα σ...ό τη φορά μπορώ να ασχολούμαι!".

Στη λίστα με τις καλύτερες ατάκες βλέπουμε τα ονόματα αρκετών διάσημων, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Γκρούτσο Μαρξ, ο Λίαμ Γκάλαχερ κ.ά. Η δημοσκόπηση έγινε για να εορταστεί η έκδοση σε blue-ray του "Λιμπεράτσε: Πίσω από το Κηροπήγιο", καθώς ο θρυλικός σόουμαν έδινε πάντα πνευματώδεις απαντήσεις. Πιο διάσημη είναι η απάντησή του σε κριτικό που τον "έθαψε". "Ευχαριστώ πολύ για τη διασκεδαστική κριτική σας. Όταν τη διάβασα ξεκαρδίστηκα... σε όλη τη διαδρομή μέχρι την τράπεζα", θέλοντας προφανώς να επισημάνει ότι μπορεί να έλαβε κακή κριτική αλλά δεν είχαν την ίδια άποψη και όσοι είχαν παρακολουθήσει την παράστασή του, κάτι που αποδεικνυόταν και στις εισπράξεις του.

Στο top ten βρίσκεται και ο Λίαμ Γκάλαχερ ο οποίος μιλώντας για τη Βικτόρια Μπέκαμ είπε: "Δεν μπορεί ούτε να μασήσει ούτε να περπατήσει σε ίσια γραμμή, πόσω μάλλον να γράψει γραμμή σε βιβλίο". Από την άλλη ο Νόελ Γκάλαχερ μιλώντας για τον Ρόμπι Ουίλιαμς σχολίασε: "Εννοείτε τον χοντρό χορευτή των Take That;".

Γνωστή είναι και η κόντρα του Φρανκ Σινάτρα με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: "Επιτέλους βρήκε τη μοναδική του αγάπη, τι κρίμα που δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό του".

Ο Γκρούτσο Μαρξ που καταλαμβάνει μία θέση στη δεκάδα είπε την εξής αξιομνημόνευτη ατάκα: Πήρε την ομορφιά από τον πατέρα της. Είναι πλαστικός χειρουργός!

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v