Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Β.Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί και μέχρι αυτήν την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων, τα μέλη των οποίων οργάνωναν παράνομο στοίχημα και έστηναν τυχερά παιχνίδια.

  • Real.gr
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Β.Ελλάδα
Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων που συγκροτούσαν δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού. Πληροφορίες για εμπλοκή πρώην ποδοσφαιριστών και παραγόντων! 47 έως τώρα οι συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και παλαίμαχοι παίκτες!

Σύμφωνα με την Αστυνομία μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση γίνεται σε όλη την Ελλάδα για την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων που συγκροτούσαν δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών στην Χαλκιδική και σε όλες τις άλλες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και της Αττικής.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, έως τώρα σε επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ώρα σε διάφορες πόλεις της χώρας έχουν συλληφθεί 47 άτομα και έχουν γίνει 66 έρευνες σε οικίες και καταστήματα. Βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει στο κύκλωμα αυτό έχουν ανάμειξη παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v