Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πρόκληση Παναγιώταρου στη Βουλή

(VIDEO) Για διαφορετική συμπεριφορά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μετά τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, κατηγόρησε πολιτικούς και ΜΜΕ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

  • Real.gr
Νέα πρόκληση Παναγιώταρου στη Βουλή
Για διαφορετική συμπεριφορά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μετά τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, κατηγόρησε πολιτικούς και ΜΜΕ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.



«Από την εκδίκηση και τα «τσακίστε τους» μετά τον θάνατο του Παύλου Φύσσα», είπε, «φθάσαμε στα γλυκανάλατα ‘ψυχραιμία, να πέσουν οι τόνοι’», είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για «διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες» όπως χαρακτήρισε το σενάριο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ή άλλα όπως ότι «τους βάλαμε εμείς, ήταν προβοκάτσια και άλλες βλακείες».

«Είδαμε τους ηθικούς αυτουργούς», είπε, ονοματίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά και τον Νίκο Δένδια, σημειώνοντας μάλιστα ότι πρωθυπουργός και υπουργός «θέλουν να δουν νεκρούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής». Σε αυτό το σημείο επενέβη ο προεδρεύων Γιώργος Καλαντζής, λέγοντας «χάνετε το δίκιο σας», επιχειρώντας έτσι να ρίξει τους τόνους. Ο κ.Παναγιώταρος όμως, συνέχισε να φωνάζει, επιμένοντας «να πούμε ονόματα», αναφέροντας μεταξύ άλλων την Μαρία Γιαννακάκη από τη ΔΗΜΑΡ και τον Σταύρο Κοντονή από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και δημοσιογράφο της Καθημερινής (σ.σ. Νίκο Ξυδάκη) και εφημερίδες, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του την Real News.

«Κάνετε ό,τι θέλετε. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ (…) Ευχαριστούμε πολύ και περαστικά σας», είπε, για να επέμβει και πάλι ο κ.Καλαντζής. «Γιατί κύριε Παναγιώταρε περαστικά μας; Το πολιτικό σύστημα στάθηκε στο ύψος του», είπε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v