Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ΜΕΡΑ: Πλήγμα στη Δημοκρατία η επέμβαση στην ΕΡΤ

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου σήμερα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο που δεν έχει καμιά σχέση με την Δημοκρατία», τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

  • Real.gr
Νέα ΜΕΡΑ: Πλήγμα στη Δημοκρατία η επέμβαση στην ΕΡΤ
Ανακοίνωση,  με αφορμή την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας ΜΕΡΑς.

«Η επέμβαση της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ είναι παράνομη ακόμη και με βάση την δήθεν νομιμότητα της συγκυβέρνησης, καθώς η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν πέρασε ποτέ από το Κοινοβούλιο. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και δανειστών βρίσκεται ήδη σε επικίνδυνο σημείο και σήμερα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο που δεν έχει καμιά σχέση με την Δημοκρατία», τονίζεται χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο