Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Στάχτη στα μάτια του λαού οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Για «αντιπαράθεση βγαλμένη από τις παλιές μέρες του δικομματισμού» κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας,

  • Real.gr
«Στάχτη στα μάτια του λαού οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»
Για «αντιπαράθεση βγαλμένη από τις παλιές μέρες του δικομματισμού» κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ καταψηφίζει την κυβέρνηση, αλλά επιχειρεί να δείξει στον λαό και πώς παίζεται το παιχνίδι του διπολισμού. «Ο ένας με το μαστίγιο και ο άλλος με το καρότο προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον λαό», είπε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ακόμα μεγαλύτερη καταστολή και εκβιασμό στην προσπάθειά της να επιβάλει τις πολιτικές της, θυμίζοντας και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ όταν μιλούσε για ?άκρο? που ζητά την έξοδο της χώρας από την ΕΕ. Χαρακτήρισε «στάχτη στα μάτια του λαού» τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για ανάπτυξη και πλεονάσματα, ενώ επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα ότι κοροϊδεύει τον λαό όταν λέει πως δεν θέλει το μνημόνιο και την τρόικα αλλά θέλει την ΕΕ και συμφωνεί με το ΔΝΤ.

Θυμίζοντας τις δηλώσεις του από τις ΗΠΑ ότι το να φύγει η χώρα από την ΕΕ είναι καταστροφή, υποστήριξε ότι ενισχύουν τη θεωρία του μονοδρόμου. «Σε τι διαφέρει αυτό που είπε ο κ.Τσίπρας από αυτό που προεκλογικά έλεγαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς; Ότι ?πάση θυσία στο ευρώ?;», αναρωτήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v