Τζαμτζής: Συνάδελφοι δεν έχουν λεφτά και ξεραίνουν το σκ...ο τους

(VIDEO) Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του για το γεγονός ότι δεν προβλέπονται περικοπές στις αποζημιώσεις των βουλευτών το 2014 - Αδ. Γεωργιάδης: Να μπαίνουν στη Βουλή οι πλούσιοι και όσοι έχουν χορηγούς.

  • Real.gr
Τζαμτζής: Συνάδελφοι δεν έχουν λεφτά και ξεραίνουν το σκ...ο τους
Αίσθηση προκάλεσε η φράση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, με αφορμή το γεγονός ότι στον προϋπολογισμό της Βουλής για το 2014 δεν προβλέπονται περικοπές στις αποζημιώσεις των βουλευτών.

«Δεν είναι υπερβολή ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν λεφτά και επιτρέψτε μου την έκφραση, “ξεραίνουν και το σκ...ο τους”», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τζαμτζής ανέφερε ότι με 2.000 μισθό δεν θα κατέβαινε βουλευτής, γιατί δεν είναι πλούσιος, ενώ τόνισε «στο χέρι», όπως χαρακτηριστικά είπε, παίρνει 5.450 ευρώ.



Αδ. Γεωργιάδης: Να μπαίνουν στη Βουλή μόνο οι πλούσιοι και όσοι έχουν χορηγούς

Θέση στο ζήτημα πήρε και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Πάλι την ίδια ιστορία αρχίσαμε;», ανέφερε για να προσθέσει: «Εμένα αν μου πουν να μειώσουμε περαιτέρω τη βουλευτική αποζημίωση, θα ανέβω στο βήμα και θα πω να την καταργήσουμε, να την κάνουμε μηδέν. Είναι πιο τίμιο να την κάνουμε μηδέν και να ξεκαθαρίσουμε ότι στη Βουλή θα μπαίνουν μόνο οι πλούσιοι και όσοι έχουν χορηγούς παρά να υποκρινόμαστε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v