Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι

(ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Στο «κυνήγι» του πιστολέρο που έχει σκορπίσει τον τρόμο στο Παρίσι είναι οι αστυνομικές αρχές.

  • Real.gr
Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι
Στο «κυνήγι» του πιστολέρο που έχει σκορπίσει τον τρόμο στο Παρίσι είναι οι αστυνομικές αρχές. Το πρωί της Δευτέρας, ένας άνδρας άνοιξε πυρ στα γραφεία της δεξιάς εφημερίδας Liberation. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε σοβαρά ένας φωτογράφος. Λίγες ώρες αργότερα, ακούστηκαν πυροβολισμοί στην έδρα της τράπεζας Societe Generale στα δυτικά του Παρισιού. Μάλιστα, σε αυτό το περιστατικό, ο δράστης κράτησε για λίγη ώρα όμηρο έναν άνδρα, προτού καταφέρει να ξεφύγει από την περιοχή.



«Θρίλερ» στο Παρίσι - Δύο επιθέσεις σε εφημερίδα και τράπεζα

Οι αρχές θεωρούν ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται με τα πυρά στον τηλεοπτικό σταθμό BFM την Παρασκευή. Για τον λόγο αυτό, έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα κτίρια μέσων ενημέρωσης στο Παρίσι. Η επίθεση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ζήτησε «να κινητοποιηθούν όλα τα μέσα για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες».

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

17:06
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Σε μία ώρα περίπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, προκειμένου οι αρχές να ενημερώσουν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

17:02 Πριν από λίγο, γαλλικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ένοπλος.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v