Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π. Σκουρλέτης: Είναι με την πλάτη στον τοίχο ο πρωθυπουργός

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε...

  • Real.gr
Π. Σκουρλέτης: Είναι με την πλάτη στον τοίχο ο πρωθυπουργός
Για «στρατηγικό αδιέξοδο μιας πολιτικής σε όλο της το μεγαλείο», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και σχολιάζοντας τις διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών αλλά και το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο.

«Η συνάντηση αυτή, που από όσο ξέρω γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά, έρχεται κυρίως να διορθώσει την άσχημη εντύπωση που είχε δημιουργηθεί από την προηγούμενη 5λεπτή συνάντηση που είχαν, η οποία δεν είχε κανένα περιεχόμενο ουσιαστικό και είχε γίνει προσπάθεια από τους κυβερνητικούς κύκλους να παρουσιαστεί σαν κίνηση ενταγμένη σε αυτή την υποτιθέμενη διαπραγμάτευση», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «εδώ που έχουμε φτάσει δεν θα πρέπει να μιλάμε ούτε εμείς ως κόμματα ούτε οι δημοσιογράφοι να υιοθετούν τον όρο “διαπραγμάτευση”. Αυτό το οποίο έχει φανεί είναι ένα στρατηγικό αδιέξοδο μιας πολιτικής σε όλο της το μεγαλείο. Είναι με την πλάτη στον τοίχο ο κ. Σαμαράς».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο