Παπαδημούλης: Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο μικρός και τόσο βρόμικος

Ευθείες βολές κατά του υπουργού Υγείας εξαπέλυσε μέσω του realfm 97,8...

  • Real.gr
Παπαδημούλης: Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο μικρός και τόσο βρόμικος
Ευθείες βολές κατά του υπουργού Υγείας εξαπέλυσε μέσω του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ηξερα ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι ακραίος. Ηξερα ότι είναι αναξιόπιστος. Έβριζε τον Σαμαρά ως τον χειρότερο υπουργό και τώρα τον θεωρεί τον καλύτερο πρωθυπουργό. Έλεγε ποτέ δεν θα πάω στη Ν.Δ. και τώρα είναι πρωτοκλασάτος. Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι θα είναι τόσο μικρός και τόσο βρόμικος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης με αφορμή το θέμα της φαρμακευτικής δαπάνης.

Και πρόσθεσε: «Βρόμικος είναι όταν καταγγέλλει ένα κόμμα το οποίο δεν έχει ποτέ κυβερνήσει, το οποίο δεν έχει καμία ευθύνη για τις αποφάσεις που οδήγησαν σε αυτό το πάρτι, ότι δήθεν υπηρετεί συμφέροντα. Είμαστε τόσο φθηνοί και τόσο βλάκες ούτως ώστε για 3.500 ευρώ διαφημιστικά έσοδα που πήρε το «Κόκκινο» να πουληθούμε; Δεν ξέρουμε ότι ένας από τους λόγους που ο κόσμος στρέφεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί πιστεύει ότι τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε μπλεγμένοι σ’ αυτό το πάρτι με τις μίζες, τα υποβρύχια, τα φάρμακα, τις κατασκευές, τις δωρεάν τηλεοπτικές άδειες; Ισως, το αντίθετο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v