Παπαδημούλης: Οι “κόκκινες γραμμές” της κυβέρνησης θα γίνουν “κόκκινα κορδελάκια”

Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ...

  • Real.gr
Παπαδημούλης: Οι “κόκκινες γραμμές” της κυβέρνησης θα γίνουν “κόκκινα κορδελάκια”
Στην τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση προθεσμίας αναστολής πλειστηριασμών αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αυτή η πρόταση δεν είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι όσα θα θέλαμε, αλλά είναι κάτι που πρέπει και μπορεί να γίνει τώρα. Βάζει φρένο σε μία καταστροφική πορεία που ανοίγεται με αυτή τη διπλή και επιβεβλημένη κίνηση», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Με εντυπωσιάζει ότι από την πλευρά της κυβέρνησης, και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα καμία επίσημη τοποθέτηση».

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, «οι δηλώσεις Σαμαρά και Μπαρόζο και τα χαμόγελα προχθές, στις Βρυξέλλες, δεν μου δίνουν την εικόνα ούτε αδιεξόδου ούτε σκληρής πολιτικής διαπραγμάτευσης. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ετοιμάζεται συμφωνία-πακέτο, πριν από τις γιορτές, η οποία είναι κατά 90% τουλάχιστον η υιοθέτηση των αρχικών τελεσιγράφων της τρόικας. Αυτό που μένει είναι η συσκευασία η επικοινωνιακή του πακέτου. Η πρόβλεψη μου είναι ότι οι “κόκκινες γραμμές” θα γίνουν “κόκκινα κορδελάκια”».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v