«Αντιστάσεις βρήκα πολύ σκληρές από την τρόικα»

Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Φ. Γεννηματά αναφέρθηκε στη συμφωνία για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

  • Real.gr
«Αντιστάσεις βρήκα πολύ σκληρές από την τρόικα»
Στη χθεσινή συμφωνία για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αναφέρθηκε η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αντιστάσεις βρήκα πολύ σκληρές από την τρόικα. Διαφορετικές απόψεις βεβαίως βρήκα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης», ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τον Ιούνιο που ανέλαβα», τόνισε κ. Γεννημάτα, «ήταν ότι η εταιρεία δεν τραβάει, δεν έχει δυνατότητες και πρέπει να μπει σε εκκαθάριση. Όταν όμως αρχίσαμε να φέρνουμε στοιχεία και να τεκμηριώνουμε αυτή την πρόταση, ειδικά ο Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Στουρνάρας στήριξε αμέσως το σχέδιο μας, το συνυπογράψαμε, από κοινού το στείλαμε και το στηρίξαμε σε όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Νομίζω ότι η συλλογική προσπάθεια πάντα αποδίδει καρπούς. Σε πείσμα όλων και στις Κασσάνδρες που βιάστηκαν να πουν ότι ξεπουλάμε φθηνά την αμυντική βιομηχανία».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v